Plaćanje kreditnom karticom

Narudžbu možete platiti kreditnom karticom Mastercard, Maestro, Diners ili Visa.

Potrebno je unijeti sljedeće podatke: vrstu kartice, broj kartice, ime vlasnika kartice, datum isteka i verifikacijski kod (CVC2 / CVV2) koji se nalazi na poleđini kartice.

Nakon što unesete tražene podatke, bit ćete preusmjereni na stranicu banke koja je zaštićena i sigurna za ovu vrstu plaćanja. U našem sustavu ni u jednom trenutku nisu dostupni podaci o Vašoj platnoj kartici.
* Unos i provjera podataka odvija se isključivo između korisnika kartice i banke, a internet prodavač nema pristup razmijenjenim podacima.

Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već samo u EUR. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i stranih banaka.

Sva plaćanja bit će procesirana u EUR-ima. Pri zaduživanju Vašeg računa, već konvertiran iznos će se konvertirati u Vašu lokalnu valutu, prema tečaju izdavatelja kartice. Zbog navedenih konverzija cijena vidljiva na webu je informativnog karaktera te je moguće odstupanje od iste.

Kupac koji koristi uslugu online kartičnog plaćanja putem trgovine TIKE mora ispunjavati sljedeće uvjete:
- Dostava robe je moguća samo unutar Hrvatske na adresu navedenu u narudžbi.
- Plaćanje može izvršiti samo vlasnik platne kartice.

Želimo vam uspješnu kupovinu.

Zaštita osobnih podataka u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća br. 2016/679 - Uredba i provedba Opće uredbe o zaštiti podataka

Kao davatelj autorizacija i plaćanja kreditnim karticama, WSPay tretira osobne podatke kao obrađivač i obrađuje ih u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća br. 2016/679 te u skladu sa strogim pravilima PCI DSS L1 Politike o zaštiti unosa i prijenosa podataka.

WSPay koristi SSL certifikat s 256-bitnom enkripcijom i TLS 1.2 kriptografski protokol, što je najviša razina sigurnosti prilikom pisanja i prijenosa podataka.

Osobni podaci, koji se koriste za autorizaciju i plaćanje ili ispunjenje obveza prema ugovoru ili na temelju ugovora, su povjerljivi.

WSPay ne obrađuje niti koristi osobne podatke osim za izvršenje ugovora o autorizaciji i plaćanju.

WSPay jamči ispunjavanje svih zahtjeva definiranih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za obrađivače osobnih podataka, a prije svega provedbu svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera, što potvrđuje PCI DSS L1 certifikat.