Uvjeti korištenja

Poštovane kupce koji kupuju putem web stranice www.tike.hr, tvrtke SPORT VISION d.o.o., OBAVJEŠTAVAMO:

- da se prodaja robe putem web stranice www.tike.hr obavlja u okviru registrirane djelatnosti tvrtke SPORT VISION d.o.o., Hrvatska ulica 18, 1000 Ljubljana, SI68697856, tel: 01/422 80 34, www.tike.hr.

- Adresa pošiljatelja je: Tike Store, Mestni trg 18, 1000 Ljubljana, Slovenija.

- Da su osnovna svojstva artikala objavljena na web stranici www.tike.hr.

- Da se prema Zakonu o zaštiti potrošača kupnja putem naše web stranice www.tike.hr smatra internetskom prodajom.

- Da roba koja se prodaje putem web stranice www.tike.hr ima svojstva potrebna za redovitu upotrebu ove vrste robe u skladu s njezinom namjenom, kako je definirano na deklaraciji.

- Uz svaku stavku je naznačena prodajna cijena robe; Sve cijene u Tike online trgovini izražene su u eurima (EUR) i uključuju porez na dodanu vrijednost (PDV).

- Sva plaćanja bit će procesirana u EUR-ima. Pri zaduživanju Vašeg računa, već konvertiran iznos će se konvertirati u Vašu lokalnu valutu, prema tečaju izdavatelja kartice. Zbog navedenih konverzija cijena vidljiva na webu je informativnog karaktera te je moguće odstupanje od iste.

- Cijena dostave je 4,99€ za sve narudžbe ispod 100€.

- Isporučenu robu dostavljamo dostavnom službom Overseas Express u roku od 3-5 radnih dana.

- Da se mogućnost kupnje robe s posebnim cjenovnim pogodnostima provodi u skladu s uvjetima objavljenim na web stranici www.tike.hr.

- Da potrošač koji kupuje robu putem web stranice www.tike.hr narudžbu može platiti samo s kreditnom karticom.

- Kada kupac kreira narudžbu pritiskom na tipku POTVRDI, obvezuje se platiti naručenu robu.

- Ako u slučaju primitka narudžbe kupac ne želi zadržati robu, ima pravo raskinuti ugovor i zatražiti povrat novca u roku od 30 dana, kako je definirano u ovom dokumentu. 

- Da potrošač ima pravo reklamirati već korišteni artikl za robu naručenu putem internet trgovine na način određen za robu kupljenu putem internet trgovine. Način i postupak podnošenja reklamacije možete pronaći ovdje.

U slučaju problema kupac nas može kontaktirati putem obrasca ili putem telefona +386 41 365 075, gdje podnosi prigovor. Žalbeni postupak je povjerljiv. Nastojimo sve sporove rješavati mirnim i prijateljskim putem. U izvansudskom rješavanju sporova u skladu sa zakonskim normama, ne prepoznajemo nijednog pružatelja izvansudskog rješavanja potrošačkih sporova nadležnim za rješavanje potrošačkih sporova koje bi potrošač mogao pokrenuti u skladu s Izv. Zakon o sudskom rješavanju potrošačkih sporova. Kao pružatelj usluga omogućujemo objavu elektroničke poveznice na platformu za online rješavanje potrošačkih sporova. Platforma je dostupna potrošačima ovdje. Navedena uredba proizlazi iz Zakona o izvansudskom rješavanju potrošačkih sporova, Uredbe (EU) br. Uredba (EZ) br. 524/2013 Europskog parlamenta i Vijeća o online rješavanju potrošačkih sporova i izmjenama i dopunama Uredbe (EZ) br. 2016/2004 i Direktivom 2009/22 / EZ.

- Obrazac za prigovor možete preuzeti ovdje.

S poštovanjem,

Vaš Tike